About

28680-800px (1).jpg
28680-800px (1).jpg

Et Ambitiøst Eventbureau

Qvistgaard & Co. er et ambitiøst eventbureau, der udvikler og afvikler kreative og anderledes events for kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere. Vi mener, at events skal tage udgangspunkt i firmaets kultur og værdier og være med til at opnå strategier og målsætninger. Med andre ord skal resultatet af afholdte events kunne ses som en positiv effekt på jeres bundlinje.

 

Vi har stort fokus på at finde frem til formålet for jeres event. Derfor samarbejder vi med jer, om at definere et eller flere mål for eventen. For os er det vigtigt, at vi lærer jer godt at kende og vi er derfor altid personligt tilstede under hele processen.

Vi har for flere af vores kunder været eventpartner over en årrække. Som eventpartner, står vi for de firmaevents, der måtte komme i løbet af året. Vi bliver jeres forlængede arm og sikrer, at der er en rød tråd i årets forskellige events.

Fra Idé til eksekvering

Vi planlægger firmaevents ud fra en klassisk projektledelsestilgang. For at kunne yde den bedste service og sikre, at eventen bliver en succes, har vi stort fokus på at afdække jeres formål med at afholde arrangementet.

Herefter trækker vi os tilbage og lader kreativiteten tage over. Vi undersøger samtidig, hvad der reelt er muligt at gøre i forhold til jeres tidsplan og budget. Når dette er klarlagt, vender vi tilbage og præsenterer vores ideer i skitseform.

På baggrund af jeres feedback, planlægger vi arrangement i detaljer, så både tidsplan, indhold og budget er fastlagt, inden I endeligt accepterer planen. Vi arrangerer og gennemfører arrangementet og når det hele er overstået, så afrunder vi gerne forløbet med et evalueringsmøde med jer.

20220617_142104448_iOS.heic

Kerneværdier

_Photographer Vicki Maddison-7977.jpg

Tilgængelighed

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

_Photographer Vicki Maddison-7909.jpg

Service

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

20220528_153700466_iOS.heic

Personlighed

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

_Photographer Vicki Maddison-7763.jpg

Kvalitet
 

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Our Partners

Vi har et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere.

Det betyder, at vi altid sammensætter det rigtige team af eksperter til netop dit arrangement.

rigtig tivoli.png
nimb hotel rtig.png
dangle logo.jpeg
Skærmbillede 2022-03-11 kl. 09.24.45.png
zonic.png
dagens måltid.png
sofitel.png
me by melia.jpeg
rå .jpeg
theis vine.png
first hotels.png
kokkeriet.jpeg
disko.png
chapagne gutu.jpeg
app-.webp
MBWS.jpeg
copenhill.png
harvest.png
rigtig tivoli.png
Skærmbillede 2022-03-11 kl. 09.58.04.png

Anbefalinger

Hvad klienterne siger: 

"Vi fik hjælp af Qvistgaard & Co., da vi samlede 350 kollegaer på Tivoli Hotel henover en weekend. Efter en dag med faglige indlæg og break outs er det tid til fest lørdag aften. Qvistgaard ( Co. udfordrede vores tradition med at holde feste på konferencestedet, og H.C. Andersen Slottet var det helt rigtige sted til vores fest. Under arrangementet var det en stor lettelse, for os som værter, at Mikkel og Co. var til stede og tog sig af alt det praktiske. Vi var var hele tiden trygge ved, at Mikkel og hans folk havde styr på, at alting spillede - og at akutte 'problemer' blev løst"
- Helle & Tina, Nordea Private Banking​

WELCOME

Welcome visitors to your site with a short, engaging introduction. Double click to edit and add your own text.