Our Services

 
Meeting space Mallorca.jpg

Kick Off

Når årets strategi skal introduceres, er det vigtigt, at alle i teamet forstår strategien og ved, hvordan de hver især skal arbejde for at nå de fælles målsætninger. Hos Qvistgaard & Co. har vi stor erfaring med Kick Offs. Vi tilbyder vores rådgivning, så I kan fokusere på at optimere strategien og tydeliggøre den for medarbejderne.
Vi assisterer med alt fra eksterne facilitatorer og programlægning til forplejning og projektstyring. Vi kan også hjælpe med tiltag, der gør strategien mere synlig i hverdagen, når I vender tilbage til kontoret.

20220429_070458165_iOS.heic
livesum.jpeg
20220902_193526553_iOS.heic

Firmafest

Sommerfest, julefrokost, oktoberfest, firmafest you name it. Vi er klar til at stå ved din side og skræddersy, planlægge og eksekvere lige den firmafest du efterspørger. Firmafester er en god måde at skabe glæde blandt medarbejderne.
Vi hjælper med alt lige fra konceptudvikling til invitationer, underholdning og budgettering. Vi glæder os til at overraske dig med vores gode ideer.

teambuilding.jpeg

Off site

Skal dit event skille sig ud, er en udlandsrejse det rigtige valg. Vi har stor erfaring i at arrangere firmarejser til forskellige europæiske destinationer, som med garanti vil gøre en forskel. Turen bliver naturligvis skræddersyet til dine behov, så eksekveringen bliver helt i top. Med en firmarejse er mulighederne mange flere og derfor bør denne type event vælges hvis du virkeligt sætter pris på dine medarbejdere og ønsker at give dem en oplevelse i verdensklasse.

20220904_131130844_iOS.heic
oeoe.jpeg
oeoe.jpeg

Messer & Konferencer

Messer og konferencer er en god mulighed for at nå et målrettet publikum, men planlægning og afvikling kræver tid og ressourcer. Skal I afholde en konference eller deltage på en messe, kan vi guide jer fra start til slut. Med vores mange års erfaring inden for
planlægning af konferencer og messer ved vi, hvad der skal til, for at det bliver en succes. Vi hjælper jer med at sætte de rigtige mål og guider jer igennem alt fra hotelbooking og tilmelding til agenda og sociale arrangementer.

teambuilding.jpeg

Team building

Samarbejde kan være udfordrende, især i en dynamisk verden, hvor organisationsstrukturer ændrer sig hyppigt.
Teambuilding hjælper jer til et bedre flow i organisationen ved at finde svage og stærke sider hos teamet og styrke samarbejdet gennem problemløsning. Teambuilding varierer meget i form, længde og indhold, så vi skræddersyr netop det forløb, som vil passe til jeres situation og mål.

20220506_130804844_iOS.heic
KONFERENCE.jpeg
_Photographer Vicki Maddison-2-5-1.jpg

Møder & Seminarer

At komme væk fra kontoret er med til at skærpe fokus på de forestående opgaver. Det giver tid, plads og ro til faglig fordybelse, og opmærksomheden fastholdes lettere. Når de vante rammer brydes, bliver det nemmere at få ny inspiration, idéudvikle og tænke ud af boksen.
Hvad enten det drejer sig om et bestyrelsesmøde, strategiseminar eller afdelingsmøde, hjælper vi med at finde de rette rammer og kan facilitere møderne, så hele teamet kan deltage aktivt.